FIRA D'ARTESANS


SETEMBRE 2017
SETEMBRE 2016


FIRA D'ARTESANS 18, 19 i 20 de setembre de 2015
    FIRA D'ARTESANS 19, 20 i 21 de setembre de 2014

Fira d’Artesans de Mollet, un referent a Catalunya
Els dies 19, 20 i 21 de setembre, Mollet va celebrar la Fira d’Artesans, nascuda ara fa 31 anys per iniciativa del veïns del nucli antic de la ciutat. La Fira és tot un referent a Catalunya i no seria possible sense la dedicació i implicació del teixit social.

Més de 70 parades d’autèntica artesania, productes de ceràmica, porcellana, papereria, marroquineria, estores, seda, fusta, joieria, espelmes, tèxtil, joguines, mobles, encens, ungüents, vidre i productes gastronòmics (olis, mel, fruits secs, pa, dolços, vins, embotits, anxoves, formatges...).
La majoria dels artesans són procedents de Catalunya, un total de 9 són molletans, i enguany també hi ha hagut un artesà hongarès (Fauna Joguines – l’empresa està domiciliada
a Barcelona, però l’artesà és hungarès).

El CO del Bosc i el CET Taller Alborada hi van participarar per primera vegada muntant dues parades del nostres projectes: una amb productes del taller de pastisseria, elaborant 9 tipus diferents de magdalenes, i l’altre amb Dones d’aigua.

Ha estat un experiència molt enriquidora i molt interessant. Gràcies al treball i dedicació de tothom (tècnics i usuaris), la Fira ha estat tot un èxit.

PREPARACIÓ DE LA PARADA
                                      

                                      

PARADA DEL TALLER DE PASTISSERIA                                      

                                      


VALLÈS VISIÓ

MINUT 3,50’


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada